Belediye Sitesi
  • Birlikte Yücekapı için çalışacağız yucekapi.bel.tr
  • Hizmet için varız
  • Yücekapı Belediyesi Ağrı yucekapi.bel.tr
  • Haber Başlık : Sn.Başkanımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili mesaj yayımladı.
  • Haber Konu : Sn.Başkanımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili mesaj yayımladı.
  • Haber Tarih : 24.04.2020
  • Yazar : Admin
Haber Hakkında
Başkan Öztürk mesajında, 23 Nisan 1920, milletimizin kendi tarihini kendisinin yazmaya başladığı gündür. Milletin canıyla, kanıyla elde ettiği egemenliğin simgesi olan Meclisimizin kuruluş günü, çocuklara ve yeni nesillere armağan edilmiştir. Bu armağan, Türkiye Büyük Millet Meclisinin ülkemize karşı bitmeyen sorumluluğunun da simgesidir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürkün Türkiyenin aydınlık geleceği çocuklara emanetidir. Bu bayram, dünyada çocuklara armağan edilen barışın ve kardeşliğin simgesi olan ilk ve tek bayramdır. Bu vesileyle başta çocuklarımız olmak üzere, tüm halkımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını ve Milli Egemenliğimizin 100. yılını kutluyorum, dedi.
Fotoğraf Fotoğraf Fotoğraf Fotoğraf