Belediye Sitesi
  • Yazar : Admin
Haber Hakkında
Başkan Öztürkün Ramazan Ayı Mesajı
Başkan Öztürk, yayınladığı mesajında, Ramazan ayının dayanışmanın yoğun olarak yaşandığı, af, mağfiret ve bereket dolu bir ay olduğunu belirterek,
Ramazan, fazileti ve kutsiliği ile islam aleminin en anlamlı ayıdır. Yüce Yaradan Bakara Suresi 185. Ayetinde, Ramazan ayı insanları kurtuluş yoluna götüren, doğruyu yanlıştan ayıran Kuranın indiği aydır buyuruyor. Oruç, ibadet ve sabır ayı olan Ramazan ayı, Müslümanlar için bir kaynaşma, ortak paylaşım, birliktelik ve hoşgörüyü ifade eder. idrak edeceğimiz Ramazan ayı müminler için bireyselliği ortadan kaldıran ve aç insanların halinden anlamayı öğreten faziletli bir aydır.
Ramazan ayı kardeşlik bağlarımızı yeniden inşa ettiğimiz aydır. Yorgun düşen yüreklerimizin Ramazanın bize getireceği Rahmete çok ihtiyacı var. Ramazan bir çağrıdır. Rabbimizin bir çağrısıdır. Ramazan bizi barış yurduna davet etmek için gelir. Bize dünyamızı barış yurduna döndürmek için gelir.
Bu duygu ve düşüncelerimle Yüce Rabbimiz Tüm islam eleminin Ramazan Ayını hayırlara vesile etmesini,vülkemiz ve dünyadaki salgın hastalığın sona ermesini dualarla niyaz ediyorum, dedi.
Fotoğraf Fotoğraf Fotoğraf Fotoğraf